Kontaktoplysninger

Telefon

+45 87 80 36 66

Telefontid

Mandag - torsdag mellem 8.00 - 15.00
Fredag til kl. 14.00

Find os her

Østermarksvej 25, 8330 Odder

Levent Kalayci

Leder af Odder10

Gitte Johansson

Skolesekretær

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mest stillede spørgsmål

Du skal søge om 10. klasse via optagelse.dk. Hvis der er oplysninger som du som forælder, kommende elev eller vejleder gerne vil give os, så send os en mail til skolesekretær Gitte.  gitte.johansson@odder.dk

Skriv fx gerne relevante oplysninger om ordblindhed, særlige behov mv.

 

Personer, der er bosiddende i Odder Kommune, har krav på en plads i 10. klasse. Man har ikke krav på en plads på en bestemt linje, men vi bestræber os.

Det er et ufravigeligt krav, at man ikke må være fyldt 18 år ved skolestart.

Alle, der søger 10. klasse, får svar på deres ansøgning i e-Boks i midten af april måned. Har du ikke hørt noget fra os medio april, bedes du henvende dig direkte til Gitte. Johanneson@odder.dk.

De seneste år har de fleste ansøgere fået deres 1. prioritet, men det er altid en god idé at skrive flere ønsker. Elever som søger senere end 1. marts eller i løbet af skoleåret får tilbudt en plads, hvor der er ledige pladser. 

I midten af marts bliver alle ansøgninger til 10. klasse gennemgået og eleverne bliver fordelt. Hvis du har søgt optagelse på en linje, som ikke bliver oprettet, vil du blive kontaktet, om du er interesseret i en af skolens andre linjer.

Det korte svar er nej, og dog! Under særlige omstændigheder, kan du søge dispensation. Du må ikke være fyldt 18 år ved skolestart, og du må ikke være erklæret uddannelsesparat til en erhvervsuddannelse. 

Der er frit skolevalg, og du er derfor velkommen til at søge om optagelse i 10. klasse i Odder Kommune, selvom du har bopæl i en anden kommune. Du skal dog være opmærksom på, at elever der er bosiddende i Odder Kommune har førsteret til en af pladserne.  

Der er ingen særlige krav for at blive optaget i 10. klasse herunder ift. beståede fag. 

De seneste år har Odder Kommune etableret en klasse for elever med særlige behov.

I Odder Kommune eksisterer der et tværgående udvalg, der vurderer hvilke elever der skal tilbydes en plads i den omtalte klasse.